Volen retallar les nostres llibertats - Merci à Agente A.

Publicado en por djibiLa vella cantarella d'Interior: a pals amb la pastanaga

780 008 4564236 69ee7c1c45418789417d45f2c88b540e Interior aprofundeix la deriva repressiva i estrena avui la web de delació ciutadana · El 29M deixa un balanç provisional de 91 detinguts, 25.000 euros en fiances i tres empresonaments · Detinguda aquest matí la secretària d'organització de la CGT per participar en les protestes davant la Borsa durant la vaga general

.

Plou sobre mullat. Teló de fons de cimera del BCE i antiga cultura de la por atiada de nou. Prement l'accelerador de la turborepressió, Interior no escatima amenaces ni recursos ni noves detencions anunciades. Ho va esclarir Felip Puig després de la vaga general: "que li tinguin por al sistema". I avui mateix, a les cinc de la tarda, Interior presenta la web especial de delació ciutadana per combatre el "vandalisme". Segons filtracions controlades, vora 30 fotografies d'activistes socials i joves no identificats seran penjades a partir d'aquesta tarda, en un web desenvolupat per l'empresa T-Systems, denunciada el 2009 per contractes anòmals amb l'administració pública. Aleshores, l'exfiscal anticorrupció Jiménez Villarejo ja va demanar que s'investiguessin les possibles relacions entre els accionistes i administradors de la multinacional i responsables de CiU.

La web s'estrena en el context d'un operatiu en curs dels Mossos d'Esquadra, en relació a la passada vaga general, que ja treballa fa setmanes amb un llistat de vora 80 persones, 50 de les quals ja estarien identificades. Les sis detencions registrades dijous passat a Barcelona -que es van saldar amb sis llibertats amb càrrecs, dues sota fiança de 6.000 euros, decretades pels jutjats dissabte- estarien emmarcades dins aquest operatiu.

L'anunciada roda de premsa d'aquest dimarts l'han fet coincidir amb una nova detenció: aquest matí ha estat detinguda la secretària d'organització de la CGT a Barcelona, Laura Gómez, de 46 anys, acusada de participar en una performance artística de protesta davant la Borsa de Barcelona durant la passada vaga general. En aquests moments es troba a les dependències policials de la comissaria de Les Corts, a les portes de la qual s'ha convocat una concentració de protesta i solidaritat.

576_1335265826cgt-manifestacio.jpg

Blindant la cimera i suspenent Schengen
L'operació repressiva s'emmarca també en el dispositiu desplegat per a la propera cimera del Banc Central Europeu a Barcelona els propers 2, 3 i 4 de maig, pel qual s'ha anunciat. Llegir més.

 

@ProuRepressio    #ProuRepressió      #29Mlliure      #DretsenPerill       #laurallibertat

.

Etiquetado en Démocratie en danger

Comentar este post