Eleccions 20N: Firma contra la reforma antidemocràtica de la Llei Electoral!

Publicado en por djibi

20N: Volem unes elecciones democratiques


Cette pétition par internet a été lancée pour exiger la dérogation de la légale et permettre que les elections se déroulent sans aucune restriction. La nouvelle loi, proposée par le PSOE et le PP et courenue par CiU et le PNB, exige que les partis sans représentation parlementaire recueillent les signatures de 0.1% du corps electoral de chaque circonscription, afin de rendre encore plus difficile la participation aux elections des forces non-parlementaires.
Merci de signer la pétition et de diffuser cette initiative parmi vos connaissances et ainsi générer un large mouvement citoyen en faveur d'élections sans restrictions ni obstacles aux petits partis.
Una abraçada.

 

Firma contra la reforma antidemocràtica de la Llei Electoral!

Les eleccions generals del 20N es desenvoluparan sota una Llei Electoral que ja era escandalosament antidemocràtica. Però en aquesta ocasió hi ha una nova i gravíssima retallada democràtica fabricada pel PSOE i el PP, amb el suport de CiU i el PNB. Es tracta d'una reforma de la Llei Orgànica de Règim Electoral General (LOREG) aprovada el passat 28 de gener que obliga a tots els partis i coalicions que no tinguin representació parlamentària a recollir el 0'1% de les firmes de les persones amb dret a vot de cada circumscripció.

Així, una candidatura que es volgués presentar a les 51 circumscripcions de l’Estat espanyol hauria de recollir més de 35.000 firmes, i una que es volgués presentar a les quatre circumscripcions de Catalunya, més de 5.400, convenientment ponderades per província i presentar-les en el periode comprès entre el 27 de septembre, data oficial de convocatòria de les eleccions, i el 17 d'octubre plaç límit per a l'entrega de les candidatures.

Aquesta mesura busca excluir de la participació electoral a una sector molt important de la ciutadania que no s'identifica amb els actuals partits parlamentaris i suposa un gravíssim atac als drets democràtics bàsics, que s'afegeix a les retallades socials que ja estem patint.

Per aturar aquesta involució democràtica i exigir la derogació d'aquesta disposició de la LOREG s'ha posat en marxa una campanya de recollida de signatures.

Firma contra la reforma antidemocràtica de la Llei Electoral:http://www.20nlibreparticipacion.org
Volem unes eleccions lliures!

Passa-ho!!

election.jpg

Etiquetado en Peticiones - Pétitions

Para estar informado de los últimos artículos, suscríbase:
Comentar este post